Πώς να ποντάρετε από κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιώντας τo Betsson App;

betsson-app
Betsson App

Μια κορυφαία εφαρμογή που σου επιτρέπει να στοιχηματίζεις στους αγώνες των αγαπημένων σου αθλημάτων είναι ένα από τα πράγματα που κάνει τις εταιρίες διαδικτυακού τζόγου να ξεχωρίζουν. Πολλοί έχουν αμφιβολίες για το αν γίνεται αν μία εφαρμογή για κινητά να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση για τους υπολογιστές. Ο λόγος που τόσος μεγάλος αριθμός ανθρώπων μοιράζονται αυτήν την σκέψη είναι ότι πολλές εφαρμογές προσφέρουν περιορισμένες δυνατότητες στην έκδοση των κινητών.

Στην περίπτωση της Betsson Greece, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς η ποιότητα και η ευρεία ποικιλία διατηρούνται σε όλες τις εκδόσεις της. Ο σχεδιασμός του Betsson App, κάνει πιο εύκολη την ζωή κάθε παίκτη. Όσοι θέλουν να διασκεδάσουν παίζοντας στην Betsson θα μπορούν να το κάνουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσω της εφαρμογής.

Μετά την εγγραφή σας στην Betsson και την εγκατάσταση του App στην συσκευή σας, θα βρείτε αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος και μπορείτε να ξεκινήσετε να διασκεδάζετε.

Πως να εγκαταστήσετε το Betsson App;

Η εφαρμογή Betsson Greece η καλύτερη επιλογή
Η εφαρμογή Betsson Greece η καλύτερη επιλογή

Στην ανάπτυξη του Betsson App, οι ειδικοί είχαν στον νου τους κάθε δυσκολία που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι χρήστες κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Για αυτό, τα προγράμματα της εφαρμογής σχεδιάστηκαν να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην συσκευή σας, έτσι και είναι πιο γρήγορη η εγκατάσταση της και λιγότερος αποθηκευτικός χώρος απαιτείται για να λειτουργήσει. 

Μετά υπάρχει το πρόβλημα ότι οι φορητές συσκευές όπως τα τάμπλετ και τα κινητά κατασκευάζονται από πολλαπλές εταιρίες. Βεβαία η συντριπτική πλειοψηφία τους χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα IOS ή Android.

Άρα δημιούργησαν 2 διαφορετικές εκδόσεις για αυτά τα 2 λειτουργικά συστήματα, για να μπορεί η εφαρμογή να εκμεταλλευτεί τα χαρακτηριστικά του κάθε λειτουργικού συστήματος. Προφανώς και η εγκατάσταση του Betsson App σε κάθε συσκευή διαφέρει, οπότε παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ IOS και Android.

Κατεβάστε το Betsson App σε iOS

Πριν “κατεβάσεις” το Betsson App στο Mac, στο iPhone, στο iPad, ή iPodtouch, σιγουρευτείτε ότι οι συσκευή σας πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Αν είναι ένας υπολογιστής Mac, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 66.1 Mb ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η συσκευή πρέπει να λειτουργεί με MacOS 11.0 και να έχει Apple’s M1 chip ή νεότερο.

Για τις υπόλοιπες συσκευές στο οικοσύστημα της Apple, απαιτείται να έχουν ένα λειτουργικό σύστημα τουλάχιστον εκδοχής 9.0 ή μεγαλύτερο. Παράλληλα χρειάζεται ο ίδιος χώρος με τους υπολογιστές Mac (66.1 Mb).

Όταν καλυφθούν αυτές οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ακολουθήστε τα βήματα για να κατεβάσετε το Betsson App.

  1. Στην ιστοσελίδα της Betsson, πηγαίνετε στο Help Center. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο με το ερωτηματικό δίπλα στο κουμπί του “Login”.
  2. Γράψτε την φράση Betsson cellular στην αναζήτηση.
  3. Στις απαντήσεις θα συναντήσετε, έναν “iOS or Android” σύνδεσμο για την σελίδα που μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή.
  4. Πατήστε στο κουμπί “Download iOS App” και θα βρεθείτε στην σελίδα για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το App Store.
  5. Κατεβάστε την και μετά εγκαταστήστε την για να ξεκινήσετε να παίζετε

Κατεβάστε το Betsson App σε Android

Για να εγκαταστήσετε σε φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο στην σελίδα εγκατάστασης. Τα πρώτα 3 βήματα είναι ίδια με το IOS. Πατώντας στον σύνδεσμο για το Android, το πρόγραμμα εγκατάστασης (με κατάληξη apk) θα αποθηκευτεί στην συσκευή σας.

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην συσκευή σας, κάντε τα ακόλουθα:

  1. Ανοίξτε τις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής σας
  2. Ψάξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας και επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
  3. Ανοίξτε τον φάκελο των λήψεων και πατήστε στο αρχείο που κατέβηκε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
  4. Αφού ολοκληρωθεί, πατήστε στο εικονίδιο του Betsson App icon και αρχίστε να στοιχηματίζετε.

Τι σας προσφέρει το Betsson App?

Betsson Ελλάδα Εφαρμογή
Betsson Ελλάδα Εφαρμογή

Οι λάτρεις του ηλεκτρονικού τζόγου γνωρίζουν το άγχος που δημιουργείται, όταν δεν μπορείς να βάλεις ένα στοίχημα σε έναν αγώνα που ξεκινάει σε λίγη ώρα. Το Betsson App εξαφανίζει αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντας σε εσάς να παίξετε όπου κι αν είστε, με κάθε συσκευή. Απλά έχοντας μια σύνδεση στο Ίντερνετ μπορεί να παίξεις στοίχημα από ένα κάμπινγκ, ενώ είσαι σε μια παραλία ή οπουδήποτε αλλού.

Σε αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας ή να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας από προηγούμενα στοιχήματα. Είναι επίσης δυνατό μέσω αυτής να παρακολουθήσετε ζωντανά τις αναμετρήσεις στις οποίες έχετε ποντάρει. Τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε πάνω από 200 χιλιάδες γεγονότα κάθε χρόνο και μέσω του livestream να τα παρακολουθήσουν δωρεάν σε ζωντανή μετάδοση και να ζήσουν το παιχνίδι στο 100%.

Το καλύτερο από όλα; το Betsson App είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αξιοποιεί στο έπακρο τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε συσκευής. Άρα η λειτουργία της είναι ιδανική με βάση τα χαρακτηριστικά της συσκευής σας και δεν «κολλάει» στην χρήση, επειδή είναι προγραμματισμένο να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη οθονών και ποιότητες.

Τα γράμματα και οι εικόνες μπορούν να μεγαλώσουν ή να μικρύνουν ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης σας, ενώ τα μενού μπορούν να κρυφτούν με την θέληση του χρήστη.

Τέλος, το Betsson App έχει τα ίδια επίπεδα ασφαλείας με την έκδοση του υπολογιστή, άρα τα δεδομένα σου παραμένουν ασφαλή.

Προσφορές και Μπόνους

betsson
Betsson App

Με το Betsson App δεν χάνετε καμία προσφορά! Εδώ υπάρχουν οι ίδιες ευκαιρίες με την παραδοσιακή ιστοσελίδα. Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα μπόνους, τα οποία είναι διαθέσιμα και από τις φορητές συσκευές.

Προσφορά Καλωσορίσματος

Οι προσφορές πρώτης κατάθεσης είναι από τις δελεαστικότερες για όλους τους νέους παίκτες ηλεκτρονικού τζόγου. H προσφορά πρώτης κατάθεσης είναι σχεδιασμένη για να καλωσορίζει τους νέους παίκτες, για αυτό είναι γνωστή και ως προσφορά καλωσορίσματος της Betsson. Με την εγγραφή σου στην Betsson, μπορείς να αξιοποιήσεις αυτήν την προσφορά, βάζοντας τουλάχιστον 10 ευρώ.

Εάν απολαμβάνεις να τζογάρεις διαδικτυακά, αυτή η προσφορά είναι για εσένα, καθώς σε επιβραβεύει με το 100% του ποσού που κατέθεσες με όριο τα 500 ευρώ και δώρο 50 ευρώ free bet. Παραδείγματος χάρη, αν καταθέσεις 250 ευρώ θα μπορείς να παίξεις στοίχημα με 550 ευρώ. Είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος να αυξήσεις τα διαθέσιμα για στοιχηματισμό χρήματα και να παίξεις περισσότερο!

Μπόνους αθλητικών στοιχημάτων

Όλες οι προσφορές και τα μπόνους βελτιώνουν δραματικά την εμπειρία του χρήστη στον ηλεκτρονικό τζόγο. Ιδιαίτερα για τους φίλους των αθλημάτων, τα free bet βοηθάν να ανεβάσουν ραγδαία τα κέρδη τους. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει μια αντίστοιχη προσφορά που δίνει συνολικά 30 επιπλέον ευρώ για να ποντάρετε.

Με την ενεργοποίηση του Μπόνους αθλητικών στοιχημάτωνκαι την εγγραφή σας στην Betsson κερδίζετε ένα free bet αξίας 5 ευρώ. Στην συνέχεια με την πρώτη σας κατάθεση θα πάρετε και άλλο ένα free bet αξίας 25 ευρώ.

Customer Support

Εφαρμογή Betsson
Εφαρμογή Betsson

Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής της Betsson είναι η ενσωματωμένη λειτουργία εξυπηρέτησης πελάτων. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στους χρήστες γιατί τους επιτρέπει να βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματα τους σε μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους νέους χρήστες να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν στην πρώτη τους επαφή με διαδικτυακό τζόγο.

Δίχως αμφιβολία, η εξυπηρέτηση πελατών στο Betsson App είναι ένα δυνατό της χαρακτηριστικό, το οποίο την κάνει πιο χρήσιμη και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Σίγουρα, για να διασκεδάζετε με το παιχνίδι ανεξαρτήτως τοποθεσίας, το Betsson App είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Καλή τύχη με τα αθλητικά στοιχήματα και τα τυχερά παιχνίδια στο Betsson Casino, αλλά πάντα να παίζετε υπεύθυνα και προσεκτικά, χωρίς ο τζόγος να γίνεται εθισμός.